Odile de CourcyRotu, sukupuoli: Selle Français, tamma
Säkä, syntymäaika: 171cm, 28.02.2016
Painotus: kenttäratsastus, CIC3
Maahantuoja: Le Lavoie
Omistaja: Calla (VRL-11247)
Odile on hyvin rehellinen hevonen joka on samalla kuitenkin varsin herkkä sielu. Tämä tamma on äärimmäisen miellyttävä hevonen käsitellä sekä ratsastaa, mikäli sen kanssa kemiat kohtaavat. Tässä hevosessa kiteytyy varsin hyvin käsite yhden ihmisen hevosesta, sillä se on tyytyväisimmillään kun käsittelijä on aina sama eikä vaihtuvuus kovin suurta. Odile ei ehkä ole hevosia helpoimmasta päästä, mutta sitäkin sympaattisempi ja palkitsevampi kun sen kanssa pääsee samalle aaltopituudelle.

Käsitellä Odile on ihmisystävällinen, mutta voi hermostuessaan olla hankala. Tamma on melkoisen tarkka päivittäisistä, toimivista rutiineistaan sekä aikatauluistaan; mikäli aamuheinät eivät satu tulevan minuutilleen oikeaan aikaan tai satulointi kestää tavallista kauemmin, tietää se salamannopeaa palautetta. Odile on tarkka hoitajansa kanssa eikä sovellu kaikille ihan jo siitäkin syystä, että se on luonteeltaan kovin herkkä. Tamma ottaa helposti nokkiinsa mikäli tilanne on sille epämiellyttävä ja reagoi nopeasti, yleensä ihmisen kannalta huonolla käytöksellä. Vaikka tamma näyttääkin mielipiteensä varsin voimakkaasti, on se kuitenkin oikealla ihmisellä todella rehti ja ystävällinen käsiteltävä. Kun luottamus on ansaittu, jaksaa Odile jopa epämiellyttävät hoitotoimenpiteet kunnialla läpi, saaden toki lopuksi aimo kasan porkkanoita sekä hellyydenosoituksia palkinnoksi.

Harva ratsastaja tulee tämän hevosen kanssa juttuun, joten virsi on pitkälti sama kuten talliolosuhteissakin. Vain muutama kuski kiipeää tämän tamman selkään, sillä uusia ja vaihtuvia ratsastajia se protestoi taas voimakkaasti ollen jopa vaarallinen, mikäli ratsastaja ei ole varuillaan. Odilelta ottaa aikansa totutella uusiin ratsastajiin ja se panikoi uuden kuskin kanssa helposti. Ratsastaa se on herkkä ja vaativa, mutta samalla tässä on hevonen, joka antaa ratsastajalle aina parhaansa ja pyrkii miellyttämään kaikin tavoin. Odile vaatii ratsastaessa paljon tukea ja rohkaisua, mutta luottamuksen voitettuaan se kulkee vaikka läpi harmaan kiven. Se on reaktiivinen ja räjähdysherkkä, mutta kuuntelee ohjeita ja suorittaa puhtaasti. Se on varovainen ja isoliikkeinen, mutta samalla kevyt ja hyvin nopea ratsu. Parhaimmillaan se on rataesteillä, joissa sen suorituskyky sekö kapasiteetti pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. © Siiri K.i. Marseille
sf, prn, 170cm
ii. Orator
sf, trn, 172cm
ie. Faustina
sf, tprn, 171cm
e. Serena
sf, rn, 169cm
ei. Fogra
sf, rn, 172cm
ee. Elira
sf, rn, 168cm
Jälkeläiset

skp nimi (s. , e. )
Kilpailukalenteri KERJ

1 sijoitusta

KERJ 08.04.2017 Le Lavoie CIC3 2 / 18Tämä on virtuaalihevonen / This is a SIM game horse
ulkoasu © Cery 2016 / muokkaus © Calla / kuvat © Toffi images & Paul WoolrichLe Lavoie